Serietecknare/Illustratör

 
Jag är serietecknare och illustratör, utbildad på Konstfacks linje för grafisk formgivning och illustration. Hösten 2019 gick jag också en utbildning i animation på Konstfack. Där lärde jag mig animera i Photoshop, Animate och After Effects. Jag har eget företag och F-skattsedel och tar in jobb som serietecknare, författare och llustratör för tidningar och läromedel.
 
Jag har bland annat fått uppdrag från Dagens Nyheter, Sekotidningen, Kamratposten, Mål och Medel, tidningen Fönstret, Icakuriren, Arbetet (gamla LO-tidningen), Statens fastighetsverk, bokförlaget Natur och Kultur, Liber förlag, Bonnier Carlsen förlag, Kartago förlag, Hegas förlag, Sisu förlag och Riksidrottsförbundet.
 
Mina tecknade serier har publicerats i en rad tidningar, exempelvis kunde man läsa barnserien Doris på Dagens Nyheters seriesida sex dagar i veckan åren 2007-2012.
 
Jag har gett ut tre seriealbum, Doris (Kartago 2013), Prat (Bonnier Carlsen 2000), Ur en fattiglapps dagbok (Tago förlag 1991) och en barnbok, Sötelöt och Sötepöt får besök (Bonnier Carlsen förlag 1999).
 
Ett urval av mina serier visades på Seriegalleriet i Stockholm i början på 2014.
 
Jag fick ett tvåårigt arbetsstipendium från Bildkonsnärsfonden 2011 och ett ettårigt stipendium från Författarfonden 2013.
 
Välkommen att klicka runt på min hemsida!
Mobil
0703-06 10 58
 
E-post
 
 
 
Klicka på Facebook för att se mina animationer och serier!